Torsdag 5 August 2021
kl. 18:00 - 21:00
Ragnars plass/Røyrvik sentrum
Arr: Røyrvik frivilligsentral

Utekonsert Ragnars plass

Kunne tenkt deg på konsert si! Ikke mulig i år heller tenker du. Joda her i Røyrvik blir det utekonsert. Ungdom bosatt i Røyrvik og som er i målgruppen (8.klasse til høsten og til og med 20 år) får VIP-plasser og gratis inngang. Alle andre er velkommen med inngangsbillett. 50 kr for barn og 100 kr for voksne Utekonsert Ragnars plass torsdag 5.august fra kl 18.00 med Magnus Hestegrei og Skei & PT

Sommerkonsert i Ragnars plass- Røyrvik sentrum torsdag 5.august. Vi er i hurrastemning over å kunne ta i mot Magnus Hestegrei og Skei & PT til herlig allsangstemning her i Røyrvik.
Konserten er en av flere aktiviteter som er og blir gjennomført i sommer for Ungdommer i Røyrvik. Målet med prosjektet er å skape gode sommerminner for ungdommene i Røyrvik. For ungdommene bosatt i Røyrvik og som er i målgruppa er konserten gratis og de vil få VIP-plasser på konserten.
Alle andre er velkommen på tilviste plasser og med inngangsbillett. Tipp topp lyd og lys blir det også og det er bare å finne frem piknikpleddet og starte nedtellingen. Vi satser på supert sommervær med masse bålpanner, lys og varmt og herlig vær.  

Voksne: 100 kr, barn: 50kr (vipps eller kontant)

Kun ståplasser, så ta med egen stol, piknikkpledd, sitteunderlag om du vil sitte

Velkommen til allsang, herlig musikk, god stemning og bar med salg av snacks og alkoholfritt drikke.

Vi tar smittevern på alvor, hjelp oss med du også!



Kjørerute fra Brekkvasselva til Røyrvik

Yr - Røyrvik - Værvarsel 

Tor 05.08.2021
18:00 - 21:00
Ragnars plass/Røyrvik sentrum
Røyrvik frivilligsentral
Del på

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal